Articles / Articulos

4 feb. 2013

Les Mini Meals arrivent à la Sagrada Familia

Un nouveau concept d'atelier de cuisine débarque à Barcelone: les Mini Meals! L'idée est d'apprendre à préparer une entrée, un plat et un dessert typiques en anglais ou en français. L'activité vient de commencer au Centre Civique de la Sagrada Familia et l'accueil a été très bon! Au menu de notre premier Mini Meal en anglais: Coleslaw, Buffalo Chicken wings et Banana Crumb Muffins!
 
I've just launched a new concept in cooking workshop in Barcelona: it's Mini Meal time! We prepare a starter, a main course and a pudding from either France in French or the US/British cuisine in English. This workshop has just started in CC Sagrada Familia and it received a warm welcome. On our first Mini Meal menu: Coleslaw, Buffalo Chicken wings and Banana Crumb Muffins!
Un nuevo concepto de taller de cocina ha llegado a Barcelona: los Mini Meals! La idea es aprender a preparar un primero, un segundo y postre típicos de la cocina francesa en francés o de la cocina anglo-americana en inglés. Esta actividad acaba de empezar en el Centro Cívico Sagrada Familia y la acogida a sido muy buena! Nuestro primer menú constaba de : Coleslaw, Buffalo Chicken wings y Banana Crumb Muffins!

Un nou concepte de taller de cuina ha arribat a Barcelona: els Mini Meals! La idea és aprendre a preparar un primer, un segon i postres típics de la cuina francesa en francès o de la cuina angloamericana en anglès. Aquesta activitat acaba de començar en el Centre Cívic de la Sagrada Familia i ha tingut molt bona acollida! El nostre primer menú va ser: Coleslaw, Buffalo Chicken wings i Banana Crumb Muffins!

1 comentario:

  1. UMM!!!!!!!! què bò, quan acabi tots els cursos que faig, m´apuntaré

    ResponderEliminar